.
Pozovite

+387 (51) 233 820

.
Pošaljite poruku

[email protected]

utorak, 28 februar 2023 09:30

O nama

Written by
Rate this item
(0 votes)

MF Software je moderna IT kompanija, koja pruža poslovnim korisnicima rješenja iz domena informacionih tehnologija. Osnovana je 2007. godine, te posjeduje dugogodišnje iskustvo i tradiciju u radu. Danas je dio MF grupe, koja se dominantno bavi finansijskom djelatnošću (https://www.linkedin.com/company/mf-grupa).

MF Software tim čine IT stručnjaci, specijalizovani za različite poslovne oblasti i tehnologije. Kompanija neprestano ulaže u stručno usavršavanje svog tima, te tako uspješno prati potrebe tržišta i nudi klijentima inovativna i efikasna rješenja.

Sa fokusom na kvalitetu usluge, MF Software se pokazao kao pouzdan partner za svoje klijente u različitim industrijama.

Rješenja koja MF Software pruža klijentima obuhvataju različite oblasti, kao što su finansije, prodaja, upravljanje ljudskim resursima, logistika i druge.

MF Software je ponosni partner Microsoft-a, što predstavlja još jedan pokazatelj visokog kvaliteta rješenja koja nudi.

 

 

Svjesni smo činjenice da je za dobru i uspješnu kompaniju, u današnje vrijeme, veoma bitan kvalitetan poslovni informacioni sistem. Našim klijentima već 10 godina nudimo kvalitetne poslovne informacione sisteme, kao i druge prateće usluge, koje upotpunjavaju mogućnost kljenta da se brzo, kvalitetno predstavi svojim poslovnim partnerima. Za nas je veoma bitno da sem razvoja aplikativnog rješenja budemo u mogućnosti da pružimo blagovremenu i adekvatnu podršku kada se pojavi problem kod naših klijenata. Zato se dosta vremena posvećuje i obrazovanju kao i konstantnom praćenju propisa i trendova u razvoju PI sistema.

 

Read 797 times Last modified on sreda, 03 maj 2023 09:03
More in this category: Reference »